logo songteksten.net

James Morrison mist Brit Awards door keelontsteking

(Novum) - James Morrison treedt dinsdag niet op tijdens de Brit Awards. De zanger moet vanwege een keelontsteking thuisblijven. "Ik vind het erg jammer dat ik er niet bij kan zijn, maar gelukkig kan ik het op televisie volgen", zegt de Britse zanger, die ook genomineerd is voor een award, op zijn website.

De zanger miste door zijn ziekte al een paar andere concerten. Optredens in onder meer Bristol en Glasgow werden op doktersadvies uitgesteld. "Ik ben het aan de fans verplicht om elke avond het beste te geven. Door mijn keelinfectie is dat nu niet mogelijk, maar ik haal de gemiste concerten zo snel mogelijk in."

Dat de zanger ook genomineerd is voor de award voor beste zanger maakt het thuisblijven nog vervelender. "Ik was zo blij dat ik genomineerd was en het is een geweldig avondje uit." Wel wenst hij zijn concurrentie veel succes. "Veel geluk aan Ed, Noel en de rest."

Voor de prijs neemt de 27-jarige Morrison het op tegen James Blake, Noel Gallagher, Professor Green en Ed Sheeran. Sheeran treedt ook op tijdens de uitreiking. Ook Adele, Bruno Mars en Rihanna komen zingen. Naar verwachting is Morrison vrijdag weer hersteld, dan staat de zanger op het jazzfestival in Dubai.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren