logo songteksten.net

Man Yfke Sturm moet vooral x-factor hebben

(Novum) - Yfke Sturm hoeft geen hele knappe of erg succesvolle man. De prins op het witte paard van het 30-jarige model moet bovenal 'een bepaalde x-factor' hebben. "Als dat aanwezig is, hoeft hij misschien maar aan acht van de tien dingen op je lijstje te voldoen", vertelt Yfke aan Grazia.

Toch heeft Sturm wel een aantal eisen. Bovenaan het verlanglijstje staat ambitie. "Verder moet hij grappig en betrouwbaar zijn", somt het model moeiteloos op. En de man moet serieus zijn. "Ik ben inmiddels 30, dus hoef geen romance van een halfjaartje. Ik ga nu echt voor iemand die de potentiƫle vader van mijn kinderen kan zijn."

Een 'heel knappe' man zoekt Yfke niet, maar haar ware Jacob komt wel goed voor de dag. "Het moet ook weer geen lelijke dwerg zijn, maar ik ben klaar met heel knappe mannen. Als ik mag kiezen wat echt belangrijk voor me is, schrap ik 'uiterlijk' met liefde van mijn lijstje, maar aantrekkingskracht moet blijven bestaan."

Hoewel Yfke de vader van haar kinderen zoekt, is de blondine nog niet klaar voor het moederschap. "Ik zie bij vriendinnen om me heen hoeveel zwaarder het is dan ik had gedacht", zegt het model, dat eerder geen geheim maakte van haar kinderwens. "En ik ken mezelf; als ik ergens voor kies, ga ik er voor de volle honderd procent voor. Daar moet je wel klaar voor zijn."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren