logo songteksten.net

Susan Visser vertelt graag schuine moppen

(Novum) - Gooische Vrouwen-actrice Susan Visser vertelt graag schunnige moppen. "Ze kan zeker wedijveren met Carice van Houten", zegt haar tegenspeler Barry Atsma voor de camera van Novum Nieuws. Visser is zich van geen kwaad bewust en kaatst de bal terug. "Ik? Barry!"

"De ene schuine mop na de andere", houdt de acteur vol. Toch blijft Van Houten kampioen, vindt de 39-jarige Atsma. "Barry heeft echt de goorste moppen verteld, die kan ik echt niet herhalen", verdedigt de 46-jarige actrice zichzelf. "Ik dacht dat ik de braafste was daar, die mannen kwamen met verhalen, ik dacht alleen: I don't wanna know."

De twee acteurs zijn vanaf 23 februari samen te zien in de thriller Taped. Visser en Atsma spelen een echtpaar dat in een diepe huwelijkscrisis zit en reist naar de plek waar ze verliefd werden. Daar filmen ze per ongeluk een moord waardoor ze moeten vluchten.

In Taped zijn de acteurs op hun lelijkst te zien. "Er zijn wel momenten in de film dat ik denk: Jezus, zo zie ik er alleen 's ochtends uit", bekent Atsma. "We zijn voortdurend goor en bezweet", vertelt de actrice.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren