logo songteksten.net

'Sinéad O'Connor wil naakt poseren'

(Novum) - Sinéad O'Connor wil uit de kleren voor Playboy. Haar naaktsessie staat op een lijstje dat de 45-jarige zangeres maakte met dingen die ze moet doen voor ze sterft.

"Een Playboy-shoot staat op mijn lijstje", onthult O'Connor volgens verschillende media aan het Britse muziekblad The Word. "Er zijn heel veel dingen die ik niet wilde doen toen ik jonger was. Ik was te beroerd en te Iers."

O'Connor weet al precies waar haar interview met het mannenblad over moet gaan. "Het lijkt me een leuk idee om het in kinky kleding te hebben over iets heel serieus als de economie. Natuurlijk kun je in je blote kont praten over ernstige zaken. Op handen en voeten en met een halsband om."

Sinéad O'Connor trekt de laatste maanden vooral de aandacht met haar tumultueuze huwelijk. De zangeres trouwde begin december met Barry Herridge, haar vierde echtgenoot. O'Connor leerde Herridge kennen na een oproep op Twitter, waarin ze bekende 'wanhopig behoefte te hebben aan seks'.

Zestien dagen na de huwelijksvoltrekking in Las Vegas kondigde O'Connor een scheiding aan. Vlak na de kerstdagen kwam de zangeres terug van haar beslissing, om half januari nogmaals een scheiding aan te kondigen. Eind januari zei O'Connor toch blij te zijn met haar echtgenoot.

Tussen alle huwelijksperikelen door liet O'Connor zich nog opnemen in een psychiatrische kliniek. Na een zelfmoordpoging liet de zangeres zich in januari weer behandelen vanwege depressies. O'Connor is manisch-depressief en probeerde meerdere malen een einde aan haar leven te maken.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren