logo songteksten.net

Mooie trouwlocatie onvoldoende voor Olcay Gulsen

(Novum) - Olcay Gulsens ideale trouwlocatie moet aan een groot aantal eisen voldoen. De Supertrash-ontwerpster en verloofde van voetballer Edgar Davids neemt geen genoegen met enkel een mooie plek. "Ik wil dat zo'n trouwlocatie ook emotie, iets eigens heeft."

"In ieder geval vieren we onze dag niet in Nederland", verzekert Olcay aan het AD. "En ook niet op een doorsnee mooie plek op aarde met wuivende palmen en een spierwit strand met ondergaande zon. Misschien wordt het wel Armeniƫ, waar ik mijn roots heb liggen."

Als dan eenmaal het land is gekozen, stelt Gulsen ook hoge eisen aan de plaats. "Het moet afgelegen en onbereikbaar zijn. Edgar heeft een hekel aan pers, en ik heb geen zin om me op de mooiste dag van mijn leven bezig te houden met al mijn BN'er-vriendinnetjes en hordes opdringerige fotografen die graag mijn jurk op de kiek willen."

Over die jurk licht Gulsen wel een tipje van de sluier op. "Een japon die gemaakt wordt door de Nederlandse ontwerper Jan Taminiau." Naast haar jurk weet Olcay ook al precies hoe de gastenlijst van haar bruiloft eruit komt te zien. "Ik wil die dag beleven in een intieme kring met mensen van wie we veel houden."

Gulsen en Davids hebben overigens nog geen trouwdatum geprikt. De twee, die vorig jaar relatiestrubbelingen hadden, zijn zo'n twee jaar verloofd. "Het kan ieder moment gebeuren", zegt Gulsen over haar trouwerij. "Zo staan Edgar en ik in het leven. Soms een tikkeltje impulsief."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren