logo songteksten.net

Tyra Banks rondt opleiding aan Harvard af

(Novum) - Tyra Banks heeft haar opleiding aan de Amerikaanse Harvard-universiteit afgerond. Het 38-jarige model heeft een managementcertificaat bij de prestigieuze universiteit gehaald, schrijft het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly.

Het duurt ongeveer anderhalf jaar om een certificaat te halen, waarbij niet alle vakken van een opleiding gevolgd hoeven te worden. Banks, die eerder stopte met studeren vanwege haar modellencarrière, ging weer studeren omdat ze denkt met een diploma beter haar werk beter te kunnen doen.

"Mijn bedrijf kan alleen groeien en beter worden als ik dat ook doe", zei Banks eerder in een interview met de Amerikaanse zender CBS. Naast een modellencarriere heeft Banks ook haar eigen organisatie. Met TZONE helpt Tyra jonge meiden met hun opleiding. Ook is ze de bedenker en presentatrice van America's Next Top Model.

Het model werd extra gemotiveerd doordat haar intelligentie vaak wordt onderschat. "Als mensen lage verwachtingen hebben is er ook niet veel voor nodig om ze te verbazen", gaat Banks verder. "Dan blijf je doorgaan."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren