logo songteksten.net

Matt Lucas stopt met Twitter na pijnlijke grap

(Novum) - Matt Lucas twittert niet meer. De komiek kon een grap van een van zijn volgers over de zelfmoord van zijn ex Kevin McGee niet waarderen en besloot het sociale medium niet meer te gebruiken. "Ik waardeer alle steun van de afgelopen jaren, maar het is tijd mijn Twitter-account af te sluiten", zegt de Little Britain-ster.

Volgens verschillende Britse media had de 16-jarige twitteraar Mark Fusco Kevin McGee vergeleken met tv-presentator Mark Speight, die zichzelf eveneens van het leven beroofde. "Ik ben teleurgesteld dat hij denkt dat grappen over de zelfmoord van mijn voormalige partner leuk zijn", reageerde Lucas. Ook liet hij aan zijn 568 duizend volgers weten erg van slag te zijn door de grap en dat Fusco zich moet schamen. Fusco heeft zijn account inmiddels verwijderd.

De 37-jarige Lucas sloot in 2006 een geregistreerd partnerschap met McGee. Onder anderen Elton John en Courtney Love waren bij de ceremonie aanwezig. Twee jaar later maakte het stel bekend een punt te zetten achter hun relatie. Op 5 oktober 2009, tien maanden na de scheiding, pleegde McGee zelfmoord.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren