logo songteksten.net

Erwin van Lambaart aan de slag voor Ivo Niehe

(Novum) - Erwin van Lambaart wordt algemeen directeur bij Niehe Media. Van Lambaart nam eind januari ontslag bij Stage Entertainment, het theaterbedrijf van Joop van den Ende. Hij werkte sinds 1998 bij het bedrijf en was tot vorig jaar algemeen directeur van de Nederlandse tak.

Sinds augustus was de 48-jarige Van Lambaart inhoudelijk verantwoordelijk voor de internationale musicalproducties, maar door deze baan werd hij 'te eenzaam'. "Ik heb veertien fantastische jaren bij Stage beleefd", vertelt Van Lambaart aan De Telegraaf. "En nu ga ik naar een bedrijf dat er qua gevoel heel erg op lijkt. Teamwerk. Samen prachtige tv- en theaterproducties maken."

Ivo Niehe is blij dat Van Lambaart voor Niehe Media aan de slag gaat. "Ik heb het gevoel alsof de trainer van Barcelona, Guardiola, overstapt naar FC Zwolle", vertelt hij. "Wat een kanjer krijgen wij."

Niehe ging voor advies naar Joop van den Ende. "Of ik Erwin zou moeten vragen. Dat mag natuurlijk helemaal niet. Maar hij juichte het van harte toe", aldus Niehe. "Hij voorspelde: Erwin gaat jouw bedrijf twee keer zo groot maken. En qua karakters klikken jullie ook heel goed."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren