logo songteksten.net

Sonja Silva direct na huwelijksreis onder het mes

(Novum) - Sonja Silva heeft niet lang kunnen genieten van haar wittebroodsweken. De presentatrice moest direct na haar huwelijksreis onder het mes vanwege een miskraam. De vrucht kwam niet vanzelf los. "Daarom moest ik worden gecuretteerd", vertelt Silva aan De Telegraaf.

Omdat Silva lijdt aan slaapapneu, waarmee ze kampt door haar ziekte ME/CVS, moest ze in ieder geval een nacht in het ziekenhuis blijven. Haar 7-jarige zoon Damian, uit een eerdere relatie, was daar niet blij mee. "Hij was net zo blij dat we weer terug waren van onze huwelijksreis en nu moest hij zijn mama alweer missen."

De 35-jarige Silva, die in januari voor de derde keer haar jawoord gaf aan Declan Vermaat, had bij haar tweede zwangerschap een apart voorgevoel. "Het voelde totaal anders dan bij mijn zoontje Damian", vertelt ze. "De arts kon inderdaad geen hartslag vinden. Onze liefdesbaby leefde niet meer."

De presentatrice en haar man hebben de miskraam een plek kunnen geven. "Ik ben blij dat mijn baarmoeder weer helemaal schoon is. We bidden iedere dag en hopen dat in de toekomst onze kinderwens alsnog wordt vervuld."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren