logo songteksten.net

Celine Dion tot eind april uit de running

(Novum) - Celine Dion heeft weer concerten moeten afzeggen. De zangeres maakte via haar website bekend dat ze tot en met april stemrust moet houden. Alle shows die de komende drie weken zou geven zijn geschrapt. Eerder werd verwacht dat Dion, die kampt met een virus, na een week weer hersteld zou zijn.

Dion, die bezig is met een concertreeks in Las Vegas, maakte vorige week bekend dat ze stemproblemen had. De 43-jarige zangeres vloog maandag naar Los Angeles om zich uitgebreid te laten onderzoeken. Een dokter constateerde dat haar rechterstemband door een virus is verzwakt en adviseerde zes tot acht werken stemrust.

"Ik probeerde vorige week tijdens een soundcheck te zingen, maar had geen controle over mijn stem", vertelt Dion. Ze laat weten dat ze volledig zal herstellen. "Dit is duidelijk het ergste wat een zangeres kan overkomen, dat je shows moet afzeggen en je fans moet teleurstellen. Ik hoop dat ze me vergeven."

Dion geeft sinds vorig jaar maart concerten in Caesars Palace in Las Vegas. Fans die al een kaartje hadden gekocht krijgen hun geld terug. De concerten die van juni tot augustus op de planning staan gaan vooralsnog gewoon door.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren