logo songteksten.net

Beelen voelt zich voorgelogen door Anouk

(Novum) - Giel Beelen had niet verwacht dat Anouk acte de présence zou geven op Pinkpop. De 3FM-dj en presentator van het festival voelde de zangeres vorige week nog aan de tand. "Ik check het echt twee, drie keer en ze zegt: nee, echt niet", vertelt Beelen voor de camera van Novum Nieuws.

Toch ziet Beelen ook de humor in van de stunt van Anouk, die in oktober aankondigde dat ze het vanaf de zomer rustiger aan gaat doen. "Ik moet er ook heel erg om lachen. Dat is ook het spel."

Anouk treedt volgende week twee keer op in het Gelredome. Het zijn voorlopig de laatste grote concerten van de zangeres, die zich meer op studiowerk wil richten. Anouk staat op de eerste Pinkpop-dag, zaterdag 26 mei.

Anouk stond vier keer eerder op Pinkpop. Tijdens haar eerste optreden, in 1998, stond ze in haar bh op de planken nadat ze was bekogeld met eieren. Shows in 2001, 2003 en 2009 waren succesvoller.

In 2006 zou Anouk weer op het Limburgse festival staan, maar zegde ze vlak voor Pinkpop af omdat ze het niet eens was met haar plaats in de line-up. De Haagse zangeres wilde voor de afsluiter optreden, maar dat mocht niet van Pinkpop-baas Jan Smeets. Dit jaar staat Anouk voor The Cure, die de eerste festivaldag afsluit.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren