logo songteksten.net

Nicollette Sheridan springt uit vel in rechtbank

(Novum) - Voormalig Desperate Housewives-ster Nicollette Sheridan is vrijdag tot kalmte gemaand door de rechter terwijl ze verscheen voor een jury. De 48-jarige actrice deed haar verhaal in de rechtszaak die ze heeft aangespannen tegen de producent van de serie, die ze beschuldigt van onder meer mishandeling en onterecht ontslag. Toen zijn advocaat haar aanpakte, sprong ze uit haar vel.

Sheridan zegt in 2008, op de set van Desperate Housewives, in haar gezicht te zijn geslagen door producent Marc Cherry. Hij beweert echter dat hij haar slechts een licht tikje gaf. De raadsman van de producent bleef vrijdag hameren op het feit dat sommige documenten die de advocaten van Sheridan indienden spraken van een 'klapje', terwijl in andere 'heftig geslagen' stond.

"Ik weet niet waarom het er verschillend staat. Je bent zo aan het doordrammen", snauwde Sheridan de advocaat af. Daarop maande de rechter haar tot kalmte, schrijft entertainmentzender E! "Sorry, maar ik vind dit belachelijk", reageerde de actrice.

Sheridan moest na vijf seizoenen Desperate Housewives het veld ruimen. Ze beweert dat ze na de klap uit de serie werd geschreven, maar Cherry zegt dat haar aflopende verhaallijn al voor het incident vaststond. De rechtszaak ging afgelopen week van start, maandag wordt die hervat.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren