logo songteksten.net

Afrojack blijft 'bij zichzelf' met debuutalbum

(Novum) - Afrojack wil zijn eerste album 'dicht bij zichzelf' houden. De Nederlandse dj, die werd geboren als Nick van de Wall, hoopt in september zijn debuutplaat uit te brengen.

Afrojack heeft de muziek klaar, maar weet naar eigen zeggen nog niet welke nummers op het album verschijnen. "Ik heb het geluk dat ik kan kiezen", vertelt de dj, die liedjes maakte met onder meer LMFAO, Flo Rida en Natasha Bedingfield, aan muziekblad Rolling Stone. "Ik kan doen waar ik zin in heb, en dat is fijn."

De dj wil wel vast verklappen dat er voornamelijk dancemuziek op de plaat staat, hoewel hij vooral bekend werd met popnummers als Give Me Everything. "Het is mijn grote passie", vertelt hij over dancemuziek. "Ik vertel veel liever een verhaal met een instrumentale clubtrack dan dat ik een popnummer maak."

Van de Wall denkt niet dat hij ooit zijn afrokapsel, waaraan hij zijn dj-naam dankt, terugkrijgt. "Het is iets uit het verleden", legt hij uit. "Maar je weet het nooit. Geloof me: als ik mijn haar niet doe, ziet het eruit als een enorme boom."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren