logo songteksten.net

Lindsay Lohan tevreden over optreden SNL

(Novum) - Lindsay Lohan is zelf zeer te spreken over haar optreden als gastpresentator Saturday Night Live. De actrice, die in de Amerikaanse sketchshow af en toe zichtbaar moeite had met haar teksten, probeert haar imago op te vijzelen na haar aanvaringen met justitie.

De 25-jarige actrice geeft toe dat haar spel niet perfect was maar is toch trots op zichzelf, vertellen ingewijden aan de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Verschillende media reageren afkeurend op het optreden van Lohan. Zo vraagt tijdschrift Entertainment Weekly zich af of Lindsay de 'slechtste host van het jaar is'.

"Dit was in ieder geval niet de comeback waar Lohan-fans op hadden gehoopt." Televisiewebsite TV Line 'hoopte oprecht op een avondje flink lachen', maar werd naar eigen zeggen teleurgesteld.

Lindsay, die de show voor de vierde keer presenteerde, werd flink op de hak genomen. Zo ging er een alarm af toen ze het podium betrad, als verwijzing naar een elektronische enkelband die ze een tijdje droeg. Verder werd Lohan omhelsd door Kristen Wiig, waarna die de actrice begon te controleren op drugs en 'Ze is clean!' uitriep.

Lindsay Lohan bracht de afgelopen jaren het ene na het andere bezoek aan afkickklinieken, gevangenissen en rechtbanken. De laatste tijd lijkt het beter met haar te gaan. Zo heeft ze een rol te pakken in een tv-film, waarbij ze in de huid van Elizabeth Taylor kruipt.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren