logo songteksten.net

'Girls Aloud komt weer bij elkaar'

(Novum) - Girls Aloud komt begin volgend jaar weer bij elkaar voor een speciale reünie-toer. Dat tekent boulevardkrant Daily Mirror op uit de mond van Nadine Coyle, een van de zangeressen van de Britse meidenband. "Het is het juiste moment om weer bij elkaar te komen."

Volgens Coyle komt er ook nieuw materiaal uit van de band. "Ik denk dat er een of twee nieuwe singles komen. Maar dat is afhankelijk van het succes van de toer." Of alle dames meedoen aan de toer is niet duidelijk.

Girls Aloud, vooral bekend van de hits Sound Of The Underground en Jump, werd in 2002 gevormd via de Britse tv-show Popstars: The Rivals. Het laatste album van de meidengroep, Out of Control, stamt uit 2008. Daarna namen de zangeressen de tijd om zich op soloprojecten te richten.

Vooral zangeres Cheryl Cole doet het goed. Haar hit Fight For This Love uit 2009 haalde een derde plek in de Nederlandse hitlijst. Ook was Cole twee jaar lang jurylid van de Britse X Factor en was ze vorig jaar te zien achter het jurydesk van de Amerikaanse editie van de talentenjacht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren