logo songteksten.net

Gigi Ravelli houdt van sjansen

(Novum) - Gigi Ravelli flirt graag met andere mannen. Hoewel de GTST-actrice een relatie heeft, is er volgens haar niks mis met onschuldig sjansen.

"Ik ben zelf best wel een sjanser en ik vind dat het erbij hoort", vertelt Ravelli voor de camera van Novum Nieuws. "Ik vind het heerlijk en ik geniet er echt van." De 29-jarige actrice houdt mannen echter niet voor de gek. "Ik zou niemand op het verkeerde been zetten."

Van een jaloerse geliefde heeft Gigi ook geen last. "Rik is helemaal niet jaloers. En hij is ook niet 'in to the media', vandaar dat hij ook niet meegaat naar premières. Ik vind dat zo heerlijk, dat hij totaal niets met de tv-wereld heeft."

Ravelli zegt ook zelf weinig last te hebben van jaloezie. "Volgens mij ben ik wel een hele relaxte chick. En ik ben ook niet heel erg jaloers. Ik zou alleen heel jaloers kunnen worden als ik merk dat het niet goed zit."

Gigi Ravelli kruipt bij Goede Tijden, Slechte Tijden in de huid van Lorena en heeft een rol in de Nederlandse horrorkomedie Zombibi. Vanaf dinsdag is te zien als presentatrice van Daten in het Donker.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren