logo songteksten.net

Nick Lachey puft mee tijdens bevalling

(Novum) - Nick Lachey wil bij de bevalling van zijn vrouw aanwezig zijn. "Ik houd haar hand vast, puf mee, dat soort dingen", vertelt de zanger dinsdag in de Amerikaanse talkshow Live! With Kelly Ripa.

De 38-jarige Lachey kondigde maandag in het programma aan dat zijn vrouw, presentatrice Vanessa Minnillo, in verwachting is van hun eerste kind. Lachey blijft wel bij het hoofdeinde van het bed staan. "Mijn werk onder de gordel zit erop", grapt de zanger.

Het is niet de eerste keer dat Lachey bij een bevalling aanwezig is. Een paar jaar geleden filmde de realityster de geboorte van de baby van een vriend van hem. "Het was een heel mooi moment."

Vanessa en Nick ontmoetten elkaar in 2006 toen Vanessa een rol speelde in Lacheys videoclip What's Left of Me. Het stel trouwde vorig jaar juli en liet de trouwerij filmen door de Amerikaanse zender TLC.

Ook het eerste huwelijk van Lachey, met Jessica Simpson, werd tien jaar geleden door camera's vastgelegd. Zij lieten hun huwelijk filmen voor de realityshow Newlyweds: Nick and Jessica. In 2005 maakten de twee bekend dat ze een punt achter hun relatie hadden gezet. Ook Simpson is zwanger, zij kan elk moment bevallen van haar eerste kind.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren