logo songteksten.net

Tila Tequila naar kliniek na zelfmoordpoging

(Novum) - Tila Tequila laat zich na een aantal zelfmoordpogingen opnemen in een kliniek. De realityster moet worden behandeld wegens psychische problemen. Dat vertelt haar manager aan de Amerikaanse entertainmentwebsite TMZ.

Volgens verschillende bronnen zou de realityster ook kampen met een drugsverslaving. Wanneer Tila zich laat opnemen is nog onbekend. Vrienden van Tila Nguyen, zoals ze eigenlijk heet, hopen dat deze week nog een geschikte kliniek wordt gevonden.

Tila werd vorige week woensdag bewusteloos in haar huis gevonden. Haar huisgenoot vertelde de politie dat de 30-jarige pogingen had ondernomen om zich van het leven te beroven.

Tila werd bij het grote publiek bekend door de realityshow A Shot at Love with Tila Tequila, waarin ze met MTV op zoek ging naar een geschikte partner. Tila raakte in 2010 in een depressie toen haar verloofde Casey Johnson overleed aan de gevolgen van suikerziekte. Ze was eerder verslaafd aan slaappillen en werd ook al eens behandeld voor psychische problemen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren