logo songteksten.net

Glennis Grace uitgeroepen tot powervrouw

(Novum) - Glennis Grace is door Sky Radio uitgeroepen tot powervrouw in de categorie zangeressen. Grace won van haar concurrenten Anouk, Trijntje Oosterhuis, Caro Emerald en Ilse DeLange. Luisteraars mochten stemmen op hun favoriet voor de prijs, die de radiozender uitdeelt in het kader van Internationale Vrouwendag, aanstaande donderdag.

Stacey Rookhuizen mag zich powervrouw noemen in de categorie multitalenten. Zij liet haar medegenomineerden Sylvie van der Vaart, Wendy van Dijk, Linda de Mol en Floortje Dessing achter zich.

Esther Vergeer won de titel van powervrouw bij de sporters. Zij liet onder anderen Marianne Timmer en Nicolien Sauerbreij achter zich. Van de schrijfsters ging Heleen van Royen er met de titel vandoor en Danie Bles werd uitgeroepen tot powervrouw in de categorie zakenvrouwen.

Heleen van Royen wil graag weten wie van de winnaressen de ultieme powervrouw is en stelt voor om een wedstrijd 'spierballen rollen' te organiseren. "Want er kan er maar een de allersterkste zijn."

Stacey Rookhuizen vindt het 'ongelooflijk' dat zij de prijs in de wacht heeft gesleept. Ze weet al precies waar ze prijs gaat neerzetten. "Deze award past heel goed bij de openhaard die ik nu heb, dus die krijgt een mooi plekje. Ik ben blij, dank je wel."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren