logo songteksten.net

'Niemand wil meer met Nicollette Sheridan werken'

(Novum) - Voormalig Desperate Housewives-ster Nicollette Sheridan komt niet meer aan de bak. Haar advocaat zei dat tijdens de rechtszaak die de 48-jarige actrice aanspande tegen de producent van de serie, die ze beschuldigt van onder meer mishandeling en onterecht ontslag.

Sheridan stelt dat Marc Cherry haar in 2008 op de set in haar gezicht sloeg. Toen ze klaagde over het incident zou hij haar uit de serie hebben geschreven. Ze wil miljoenen zien van Cherry en zender ABC. Om het verhaal kracht bij te zetten zei haar advocaat dat hij sinds Sheridans ontslag geen agent of acteerklus voor haar kan krijgen.

De advocaat noemt de producent 'zeer wraakzuchtig' en liet weten dat Sheridan uit vrees voor hem niet direct een enorme kwestie maakte van het incident, schrijft tijdschrift The Hollywood Reporter. Cherry beweert dat hij de actrice niet een klap, maar een licht tikje gaf en dat haar aflopende verhaallijn al lang vaststond.

Sheridan was vijf seizoenen te zien in Desperate Housewives als Edie Britt. De serie, die in 2004 van start ging, is inmiddels bezig aan het achtste en laatste seizoen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren