logo songteksten.net

Snooki is zwanger en verloofd

(Novum) - Snooki is vijftien weken zwanger. Na wekenlange speculaties bevestigde de ster uit Jersey Shore woensdag dat ze haar eerste kind verwacht. Ook is ze verloofd met de vader van haar kind, Jionni LaValle.

"Ik heb nu andere prioriteiten", vertelt de 24-jarige aan het Amerikaanse tijdschrift Us Weekly. "Het interesseert me niet wat anderen denken. Ik weet dat we er allebei klaar voor zijn." Ook LaValle, met wie ze anderhalf jaar een relatie heeft, is dolblij met hun aanstaande kind. "We gaan dit niet verpesten."

Begin januari kwamen de twee erachter dat ze ouders worden. Snooki, die eigenlijk Nicole Polizzi heeft, was meteen ongerust, omdat ze zich op oudejaarsavond behoorlijk had misdragen. "Shit, ik heb gedronken!", was haar eerste reactie. "Ik was met oudejaarsavond in Las Vegas en ben behoorlijk losgegaan."

Snooki werd bekend door het MTV-programma Jersey Shore, vergelijkbaar met de Nederlandse realityshow Oh Oh Cherso. In de soap, die in 2009 van start ging, wordt een groep Amerikanen van Italiaanse afkomst op de voet gevolgd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren