logo songteksten.net

H&M lanceert Marni-collectie

(Novum) - H&M heeft donderdag zijn nieuwe designercollectie onthuld. Deze keer is de voorjaarscollectie ontworpen door het Italiaanse modehuis Marni. De collectie, die over de hele wereld verkrijgbaar is, bestaat uit een dames- en een herenlijn.

De collectie omvat onder meer broeken, jassen, jurken en T-shirts met felle prints en polkadots. Marni ontwierp ook tassen, schoenen en kettingen voor de Zweedse modeketen. In Nederland is de collectie verkrijgbaar in de steden Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht en Maastricht en op de website van het bedrijf.

Consuelo Castiglioni, de vrouw achter Marni, begon het modemerk in 1994. Het kledinglabel staat vooral bekend om het mixen van heftige prints en felle kleuren. Zo was Marni een van de eerste merken die colorblocking, het combineren van tegengestelde kleuren, op de catwalk liet zien.

Het is niet de eerste keer dat H&M de handen ineen slaat met een luxe modemerk. Vorig jaar was Versace verantwoordelijk voor een najaarscollectie. Ook Karl Lagerfeld, Stella McCartney, Jimmy Choo en Viktor & Rolf ontwierpen een lijn.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren