logo songteksten.net

Huffman maakt zich niet druk om Housewives-zaak

(Novum) - Felicity Huffman laat zich niet negatief beïnvloeden door de rechtszaak rondom Desperate Housewives. Ex-collega Nicollette Sheridan sleepte de producent van de serie voor de rechter, onder meer voor mishandeling en onterecht ontslag.

"Het is jammer, maar het beïnvloedt de sfeer op de set niet echt", vertelt Huffman, die de rol van Lynette Scavo speelt, aan entertainmentzender E! "We zijn gewoon aan het werk en het gaat prima."

De kans is klein dat de Housewives in de zaak moeten getuigen. Eerder doken geruchten op dat onder anderen Marcia Cross en Eva Longoria voor de rechter hun verhaal zouden moeten vertellen. Maar de advocaten van beide partijen vertellen aan The Hollywood Reporter dat het waarschijnlijk niet zo ver komt. Geen van de actrices was bij het incident aanwezig waarbij de producent Sheridan zou hebben geslagen.

Sheridan speelde vijf seizoenen de rol van Edie Britt. Volgens de actrice is ze na het incident in 2008 uit de serie geschreven. Volgens de producent stond al langer vast dat Sheridan Desperate Housewives moest verlaten. Het achtste en laatste seizoen wordt momenteel opgenomen en uitgezonden in de Verenigde Staten.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren