logo songteksten.net

Kristin Davis vreesde slechte band met dochter

(Novum) - Kristin Davis maakte zich zorgen dat ze geen goede band zou opbouwen met haar geadopteerde dochter. "Ik was extreem bang", vertelt de Sex and the City-actrice, die de adoptie van Gemma in oktober naar buiten bracht.

"Bij een adoptie weet je dat de kans bestaat dat het niet gaat werken", vertelt Davis in de CNN-show van Anderson Cooper. "Ik heb de vier dagen voor ze kwam niet gegeten omdat ik zo zenuwachtig was." De actrice liet Gemma de eerste dagen op haar borst slapen om zo een goede band te kunnen opbouwen.

Verder was de 47-jarige Davis bang dat de adoptiemoeder op het laatste moment van gedachten zou veranderen en haar kind zelf zou willen houden. "In Los Angeles heb je daar 48 uur de tijd voor. Je probeert jezelf in het begin dus wijs te maken dat je aan het babysitten bent, maar dat is onmogelijk."

Hoewel alles goed verliep met Gemma, maakt de actrice zich nog dagelijks druk. "In het begin had ik nachtmerries dat ze zou stikken onder een dekbed", vertelt Davis, die het kind alleen opvoedt. "En nog steeds word ik wakker en denk ik: waar is Gemma? Terwijl ze dan gewoon veilig in haar wieg ligt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren