logo songteksten.net

Zoon Schwarzenegger in ziekenhuis na skiongeluk

(Novum) - De 18-jarige zoon van Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver is tijdens een wintersportvakantie in de Amerikaanse staat Idaho in het ziekenhuis beland. Patrick Schwarzenegger plaatste een foto op Twitter waarop te zien is dat hij een zuurstofmasker op heeft en op een brancard ligt.

"Klein skiongeluk vandaag", aldus Schwarzenegger, die uiteindelijk slechts een aantal blauwe plekken en hechtingen overhield aan het incident. "Bedankt, dokters van Sun Valley."

In de zomer van vorig jaar werd zijn jongere broer Christopher Schwarzenegger opgenomen in het ziekenhuis nadat hij onderuitging tijdens het surfen. Hij was er ernstiger aan toe. Hij lag enkele dagen op de intensive care.

Arnold Schwarzenegger en Maria Shriver liggen momenteel in scheiding. De twee maakten in mei bekend dat ze na een huwelijk van 25 jaar uit elkaar gaan. Later bleek dat de Terminator-acteur een buitenechtelijk kind heeft. Volgens de geruchten heeft Shriver hem inmiddels vergeven en proberen ze hun huwelijk te lijmen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren