logo songteksten.net

Dochter Whitney Houston voelt moeder nog steeds

(Novum/AP) - Bobbi Kristina voelt nog steeds de aanwezigheid van haar moeder. "Ze is altijd bij me. Ze heeft een sterke geest, ik voel haar heel vaak", vertelde de 19-jarige dochter van Whitney Houston en Bobby Brown zondag in een interview met Oprah Winfrey.

Bobbi heeft het erg moeilijk met het verlies van de op 11 februari overleden Houston. "Het komt en gaat. Het ene moment ben ik blij en dan besef ik het weer. Het is mijn moeder", zei ze.

Houstons dochter woont nog steeds in het huis dat ze met haar moeder deelde en vindt het moeilijk te geloven dat de zangeres er niet meer is. "Het is nog steeds gek. Soms kom ik thuis en roep ik: mam?"

Langzaamaan leert de 19-jarige omgaan met de afwezigheid van haar moeder. "Ik heb het geaccepteerd." Bobbi Kristina is van plan om in de voetstappen van haar moeder te treden en wil graag zangeres en actrice worden. Ze vindt het erg jammer dat veel mensen een negatief beeld van Houston hebben. "Zo was mijn moeder niet." Houston was Bobbi's beste vriendin. "Ze was alles voor me."

Whitney Houstons levenloze lichaam werd aangetroffen in een badkuip in een hotel in Beverly Hills. Hoewel de officiƫle doodsoorzaak van de 48-jarige zangeres nog niet is vastgesteld, wordt gesuggereerd dat Houston is verdronken. Voordat ze het bad instapte zou ze een combinatie van alcohol en medicijnen hebben genomen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren