logo songteksten.net

Ed Sheeran heeft geen tijd voor een vriendin

(Novum) - Britse zanger Ed Sheeran heeft het veel te druk voor een vriendin. "Morgen ben ik in Texas, twee dagen later in Japan en daarna ben ik weer in Engeland", vertelt de 21-jarige zanger aan Novum Nieuws. "Ik heb helemaal nergens tijd voor."

Zijn muziek is voor Sheeran geen manier om aan een vriendin te komen. "De meiden die je dan aantrekt zijn niet de meisjes op wie ik val." De zanger heeft liever geen vriendin die hem vanwege zijn muziek aantrekkelijk vinden. "Ik val op normale meisjes, die geïnteresseerd zijn in mij als persoon."

Voordat hij doorbrak, had Sheeran een serieuze relatie. Hij schreef daar ook nummers over. "Alle liedjes die ik heb geschreven gaan over haar." Sheeran denkt dat hij volgend jaar meer tijd heeft voor een liefdesleven. "Het wordt rustiger na alle promotie voor mijn album."

Ed Sheerans debuutalbum + kwam vorig jaar uit. Zijn hit The A Team deed het goed in de Nederlandse hitlijsten. Vorige maand won Sheeran twee Brit Awards, die voor beste Britse nieuwkomer en beste Britse soloartiest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren