logo songteksten.net

Nieuw album Scissor Sisters komt in mei

(Novum) - De Amerikaanse band Scissor Sisters komt eind mei met een nieuw album. De plaat gaat Magic Hour heten. Dat schrijft het Britse muziektijdschrift NME dinsdag. De eerste single van het album, Shady Love, verscheen vorige maand.

Zanger Jake Shears vindt de nieuwe plaat erg divers. "Het is een mix van verschillende stijlen." Shears is vooral erg te spreken over het nummer Only the Horses, waar ook producent Calvin Harris aan meewerkte. "Ik denk dat we met dat nummer een succes in handen hebben."

Op Magic Hour werkt Scissor Sisters met meer bekende sterren samen. Zo draagt onder meer muziekproducent en rapper Pharrell Willams een steentje bij. Ook de Amerikaanse dj Diplo, bekend van Major Lazer, werkte mee aan het album.

Magic Hour is het vierde studioalbum van Scissor Sisters. De vorige plaat, Night Work, stamt uit 2010. De band is vooral bekend van de hit I Don't Feel Like Dancin', afkomstig van het album Ta-Dah uit 2006. De Amerikanen debuteerden in 2004 met de plaat Scissor Sisters.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren