logo songteksten.net

Gers Pardoel grootste kanshebber bij 3FM Awards

(Novum) - Gers Pardoel maakt de meeste kans om een 3FM Award in de wacht te slepen. De Nijmeegse rapper is in vijf categorieën genomineerd. Pardoel gaat mogelijk naar huis met de prijzen voor beste nieuwkomer, hiphopartiest, single en album. Eerder werd bekend dat hij ook is genomineerd voor een Serious Talent Award.

Ook Racoon kreeg meerdere nominaties. De band, die ook optreedt tijdens de uitreiking op 12 april, maakt kans op de prijzen voor beste single, album, popartiest en band. Go Back to the Zoo is ook in de race voor vier awards. Dat onthulde de radiozender woensdag.

Rapper Kraantje Pappie is drie keer genomineerd. Ook Di-rect is in de race voor drie awards. Luisteraars van de radiozender kunnen vanaf woensdagmiddag stemmen op hun favoriete Nederlandse artiesten.

De 3FM Awards worden dit jaar voor de achtste keer uitgereikt aan de door het publiek gekozen winnaars. Ook Caro Emerald en Kyteman treden op tijdens de uitreiking in de Gashouder in Amsterdam. Vorig jaar kwamen onder meer De Jeugd van Tegenwoordig en Go Back to the Zoo als grote winnaars uit de bus.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren