logo songteksten.net

X-Files-actrice is biseksueel

(Novum) - Gillian Anderson heeft onthuld dat ze naast mannen ook op vrouwen valt. "Toen ik op de middelbare school zat, had ik lange tijd een relatie met een meisje", vertelt de X-Files-actrice aan het Amerikaanse tijdschrift Out.

De reden dat de 43-jarige Anderson er nu over durft te praten heeft te maken met haar leeftijd. "Ik ben nu oud genoeg om het erover te hebben." De actrice vertelt dat ze met een paar vrouwen een relatie heeft gehad, maar dat haar lijst met mannelijke veroveringen langer is.

"Ik denk dat het voor mij makkelijker te accepteren was omdat ik ook op mannen val", vervolgt ze. "Misschien was het wel anders als ik helemaal op vrouwen viel en had het dan een grotere invloed op mijn dagelijkse leven."

Anderson had in haar jeugd een wilde periode. Zo experimenteerde ze met drugs en alcohol en had ze paars haar. "Ik had relaties met een drugsverslaafde en een veel oudere man", klapt de actrice uit de school.

Anderson is twee keer getrouwd. Tijdens haar eerste huwelijk kreeg ze een dochter, met haar huidige vriend heeft Gillian Anderson twee zonen. De actrice speelde van 1993 tot 2002 de rol van agente Dana Scully in de science fiction-serie The X-Files. Ook was ze te zien in films als The Last King of Scotland en How to Lose Friends & Alienate People.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren