logo songteksten.net

Carrie Underwood wil mooi zijn voor man

(Novum) - Carrie Underwood vindt het belangrijk dat haar man haar aantrekkelijk blijft vinden. "Ik wil er graag sexy uitzien", vertelt de 29-jarige countryzangeres aan het Amerikaanse gezondheidsblad Self. Underwood trouwde in 2010 met ijshockeyspeler Mike Fisher.

Volgens Underwood doet Fisher ook veel moeite voor haar. "Ik waardeer het dat hij ook zijn best doet om er goed uit te zien voor mij", vertelt de countryster. "Ik vind het leuk als ik lieve sms'jes van hem krijg. Dat hij bevestigt dat hij me mooi vindt."

Underwood zegt dat ze in vorm blijft door te sporten en geen vlees te eten. "Ik zal nooit meer vlees eten omdat ik me zonder beter voel. Ik ben voor 95 procent veganistisch. Soms kan ik dingen niet weerstaan, zoals taart op een verjaardag."

Carrie geniet ervan om thuis voor haar man te koken. "Het is fijn om samen te zijn en te praten." Fisher moet wel zijn eigen stukje vlees bereiden. "Ik heb geen idee wat ik met vlees moet doen en ik wil niet dat hij voedselvergiftiging oploopt."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren