logo songteksten.net

Manager kritisch over relatiekeuze Jennifer Lopez

(Novum) - Benny Medina is het niet altijd eens met de mannen die Jennifer Lopez mee naar huis neemt. "Ik zou willen dat ze wat meer de tijd neemt om op een normale manier iemand te ontmoeten", vertelt de manager aan de Amerikaanse Vogue.

"Dat lijkt me beter dan dat ze iets begint met een obsessieve jongen die achter haar aan loopt", gaat Medina verder. "Ik denk dat het moeilijk is om een normale relatie te hebben als je een affaire begint met iemand die geobsedeerd door je is."

De 42-jarige Lopez heeft momenteel verkering met de achttien jaar jongere Casper Smart. Medina heeft het wel met de zangeres over Smart gehad. "Ze zei: leeftijd is niet belangrijk. Ze kwam net uit een relatie waar ze niet kreeg wat ze nodig had. En ze stond open voor iets anders."

Hoewel Medina het niet eens is met de manier waarop Lopez relaties begint, denkt hij dat haar verhouding met Smart niet zomaar een kortstondige affaire is. "Als Jennifer zich ergens voor inzet, zowel voor haar werk als voor haar relaties, dan gaat ze er helemaal voor."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren