logo songteksten.net

'Ray J in therapie vanwege dood Whitney Houston'

(Novum) - Ray J moet van zijn zus Brandy in therapie. Volgens een ingewijde is de zanger op zoek naar een therapeut om met het verlies van zijn vriendin Whitney Houston om te gaan. Dat schrijft de Amerikaanse entertainmentsite Radar Online.

"Ray heeft aan Brandy beloofd dat hij hulp gaat zoeken", vertelt de ingewijde. "Brandy kennende gaat ze zelf op zoek naar een geschikte therapeut voor hem." Ray J en Whitney Houston hadden een knipperlichtrelatie.

"Ray J is helemaal kapot van het verlies van Whitney. Hij noemde haar de liefde van zijn leven." De 31-jarige zanger heeft nog berichten van de zangeres op zijn telefoon. "Hij luistert regelmatig naar oude voicemails van haar." Whitney Houston overleed 11 februari op 48-jarige leeftijd.

Op de begrafenis van Whitney Houston stortte de zanger naar verluidt in elkaar toen haar hit I Will Always Love You door de kerk klonk. "Ray denkt dat hij nooit meer naar dat nummer kan luisteren."

Ook Brandy kan moeilijk omgaan met het verlies. "Ze steunt haar broer, maar heeft het zelf ook heel moeilijk. Whitney voelde als een grote zus voor haar." Het levenloze lichaam van Whitney Houston werd gevonden in een badkuip in een hotel in Beverly Hills. Waaraan de zangeres is overleden wordt nog onderzocht.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren