logo songteksten.net

Geen regeling tussen Nicollette Sheridan en ABC

(Novum) - De advocaten van Nicollette Sheridan en zender ABC hebben hun onderhandelingen gestaakt. De twee partijen stonden de afgelopen weken tegenover elkaar in de rechtszaal, omdat de Desperate Housewives-actrice de zender aanklaagde wegens onterecht ontslag. De jury kon echter nog niet tot een oordeel komen, waarop de rechter er bij beide partijen op aandrong een regeling te treffen.

"De rechter heeft aan de twee partijen gevraagd om met elkaar in gesprek te gaan", zegt de advocaat van ABC vrijdag tegen het Amerikaanse tijdschrift The Hollywood Reporter. "Het heeft tot niets geleid." De bal ligt nu weer bij de jury, die maandag opnieuw bij elkaar komt om de zaak verder te bespreken.

Sheridan sleepte Desperate Housewives-producent Marc Cherry en ABC voor de rechter. Ze beweert in 2008 door Cherry in het gezicht te zijn geslagen en uit de serie te zijn geschreven nadat ze erover klaagde bij ABC, dat de serie uitzendt. Ze beschuldigde de producent van mishandeling, maar de rechter oordeelde deze week dat dat niet het geval is geweest.

Het is nu alleen nog de vraag of Sheridan ten onrechte is ontslagen. De actrice was vijf seizoenen te zien in Desperate Housewives als Edie Britt. Volgens de makers stond haar aflopende verhaallijn al langer vast.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren