logo songteksten.net

Luv' uit elkaar door Diva's Draaien Door

(Novum) - Marga Scheide wil stoppen met Luv' om collega Patty Brards project Diva's Draaien Door. "Ik vind dat we zakelijk gezien niet in dezelfde vijver moeten vissen als de Diva's", zegt de 58-jarige Scheide in De Telegraaf. Brard en Scheide vormden in de jaren zeventig samen met José Hoebee het damestrio Luv'.

De zangeressen maakten vorige week maandag bekend dat ze het stoppen met Luv'. "Het is dus niet zo dat ik de stekker eruit trek", benadrukt Patty Brard. Samen met Tatjana Simic en Patricia Paay organiseert ze na hun televisie programma Diva's Draaien Door een concert. "Ik zag geen probleem, Marga wel."

Brard geeft toe dat ze zich de laatste tijd heel erg op de Diva's heeft gericht. "Maar wat ik met Tatjana en Patricia op het podium doe, is heel anders dan met Luv", vindt de 56-jarige. "Een soort mini-Toppersconcert met heel veel 'holadiee'. In mijn beleving kan dat prima bestaan naast Luv'."

Voor Patty had Luv' nog niet hoeven stoppen. "Maar misschien is het 35 jaar na de originele oprichting ook wel de goede tijd om te stoppen", vindt Brard. "Nu zijn we rustiger geworden, want deze keer gaat het zonder ruzie. Dat is ook wat waard."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren