logo songteksten.net

Liesbeth Kamerling durft na jaren weer te zingen

(Novum) - Liesbeth Kamerling durft eindelijk weer op het podium te zingen. "Ken je de film Runaway Bride? Ik was de Runaway Singer", zegt de 36-jarige actrice in het AD. "Ik heb toch zeker drie bandjes laten zitten."

In de oefenruimte was er nog niks aan de hand. "Maar zodra ik op het podium stond, werd ik overspoeld door de aanwezigheid van alle mensen in de zaal. Ik kreeg een complete black-out."

Liesbeth heeft eindelijk de stoute schoenen aangetrokken en toert vanaf donderdag met Birgit Schuurman, Maaike Martens en Denise van Donselaar door het land met de muzikale theatershow High Heels in Concert. "Wat ik nu ga doen vind ik nog steeds behoorlijk spannend."

Toch denkt Kamerling dat ze nu wel haar zenuwen onder controle heeft tijdens een optreden. "Na alle belevenissen van de afgelopen jaren ben ik vol goede moed", aldus Kamerling, die anderhalf jaar geleden haar broer Antonie verloor toen hij zelfmoord pleegde. "Ik ga me erin storten met de onbevangenheid die ik had toen ik als kind thuis de hele dag liep te zingen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren