logo songteksten.net

Hunger Games-actrice heeft geen hekel aan paparazzi

(Novum) - Actrice Jennifer Lawrence vindt dat mensen niet zo moeten zeuren over roddelfotografen. "We kunnen wel over ze blijven klagen, maar ze krijgen hun geld van de bladen. Bladen die wij allemaal kopen", vertelt de actrice aan entertainmentzender E!

"Als wij de tijdschriften blijven kopen waar de plaatjes in staan, dan blijven ze ook bestaan", gaat Lawrence verder. Hoewel de actrice begrijpt dat de paparazzi hun werk doen, heeft ze er toch af en toe last van. "Het zijn geen zwermen, maar ze verstoppen zich wel eens in de bosjes bij mijn huis."

De 21-jarige actrice vindt het soms wel vervelend om foto's van zichzelf terug te zien. "Ik vind het niet leuk om foto's van mezelf te zien waarvan ik geen idee heb wanneer ze zijn genomen", zegt Lawrence. "Ik loop nog liever door een muur van mensen heen dan dat ik dat zie."

Lawrence is vanaf woensdag op het witte doek te zien in de film The Hunger Games. De actrice scoorde in 2010 een Oscarnominatie voor haar rol in Winter's Bone. Ook speelde de actrice in films als X-Men: First Class en Like Crazy.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren