logo songteksten.net

Desperate Housewives-zaak nietig verklaard

(Novum) - Een rechter heeft de zaak van Nicollette Sheridan tegen zender ABC nietig verklaard. Sheridan en ABC stonden de afgelopen weken tegenover elkaar in de rechtszaal, omdat de actrice de zender had aangeklaagd wegens onterecht ontslag uit Desperate Housewives. De rechter polste de jury, die zei geen overeenstemming te kunnen bereiken.

Volgens de advocaat van Sheridan spraken acht juryleden zich uit voor Sheridan en vier tegen, een stem te weinig om tot een geldig vonnis te komen. De raadsman wil de zaak nu opnieuw voor de rechter brengen, schrijft de Amerikaanse entertainmentsite TMZ. Een andere mogelijkheid is dat de twee partijen een schikking treffen, maar een eerdere poging daartoe mislukte.

De 48-jarige Sheridan sleepte Desperate Housewives-producent Marc Cherry en ABC voor de rechter omdat ze zegt in 2008 in haar gezicht te zijn geslagen door Cherry, waarna ze uit de serie werd geschreven. Een rechter oordeelde vorige week dat de actrice niet is mishandeld. De jury kon het niet eens worden over de vraag of ze ten onrechte is ontslagen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren