logo songteksten.net

Bryan Adams verwent publiek nog moeiteloos

(Novum) - Het Rotterdamse Ahoy was maandagavond afgeladen met fans van Bryan Adams. De 52-jarige Canadese rocker trekt inmiddels een publiek met een hoge gemiddelde leeftijd, maar liet zijn bewonderaars nog moeiteloos uit hun bol gaan.

Hits als Summer of '69 en Have You Ever Really Loved a Woman? werden luidkeels meegezongen. Het publiek werd extra opgezweept toen Adams en zijn gitarist duellerend met elkaar over het podium gingen en de drummer een energieke drumsolo opvoerde op emmers, potten en pannen. Moeiteloos werd teruggeschakeld naar een intieme stemming en gingen tijdens Anything I Do de mobieltjes als sfeerlichtjes de lucht in.

Dan was het tijd voor Adams om te tonen hoeveel zijn fans voor hem betekenen, want 'zonder fans zijn muzikanten niets'. De zanger trok een vrouwelijke toeschouwer het podium op, iets wat hij vaker doet tijdens concerten, om When You're Gone met haar te zingen. Het nummer All For One droeg hij op aan een van zijn Nederlandse fans, die is overleden aan kanker. Wat volgt is een prachtig eerbetoon.

Adams leek oprecht blij om weer terug te zijn in Nederland. Hij legde ook uit waarom. "Wat maakt Holland de beste plek in Europa? Dat jullie gewoon een kus beter zijn dan de rest. Overal worden één of twee kusjes gegeven, hier in Nederland drie!"

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren