logo songteksten.net

Dochter maakt zich zorgen om Zsa Zsa Gabor

(Novum/AP) - De dochter van Zsa Zsa Gabor wil dat de rechter actie onderneemt tegen Frederic Prinz von Anhalt. Constance Francesca Hilton beweert dat de echtgenoot van de 95-jarige Hollywoodlegende niet goed voor haar zorgt. Ze wil dat de medische zorg en het beheer van haar moeders financiën in onafhankelijke handen komen.

Hilton, die het al jaren aan de stok heeft met de man van haar moeder, stelt dat Gabor wordt geïsoleerd en gedrogeerd. Ook zet ze haar vraagtekens bij de manier waarop haar moeders fortuin wordt beheerd door Von Anhalt, die al een jaar lang zou weigeren hierover inzage te geven.

"Dit is waarschijnlijk haar laatste strohalm. Het draait voor haar allemaal om geld", reageert Von Anhalt op de beschuldigingen. Hij is niet bang voor de gevolgen van Hiltons vezoek aan de rechter. "Ik wil juist dat de rechtbank langskomt om te zien hoe het ervoor staat. Ik wil dat ze zien hoe goed mijn vrouw het heeft."

De gezondheid van Gabor ging de afgelopen jaren snel achteruit. Vorig jaar werd haar rechterbeen deels geamputeerd en raakte ze na een maagoperatie in coma, waaruit ze later ontwaakte. De eerste hoorzitting in de zaak tussen haar dochter en echtgenoot vindt plaats op 2 mei.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren