logo songteksten.net

The Situation erkent medicijnverslaving

(Novum) - The Situation geeft toe dat hij verslaafd is aan medicijnen. De realityster heeft via zijn website laten weten dat hij momenteel hulp krijgt om van de verslaving af te komen.

Mike Sorrentino, zoals The Situation eigenlijk heet, ontkent dat hij in een afkickkliniek zit. Woensdag doken geruchten op dat hij in de kliniek Cirque Lodge in Utah logeert. "Ik heb vrijwillig stappen ondernomen om mijn verslaving aan voorgeschreven medicijnen onder controle te krijgen", zegt de 29-jarige Sorrentino. Hij werd eind 2009 bekend door de realityserie Jersey Shore, vergelijkbaar met de Nederlandse serie Oh Oh Cherso.

The Situation kreeg eerder medicijnen voorgeschreven wegens oververmoeidheid. "Ik heb de afgelopen weken hulp gekregen om van dit probleem af te komen en om te herstellen van mijn drukke werkschema", schrijft hij. "Ik waardeer alle steun van mijn fans en ik hou van jullie."

Volgens zijn vader Frank Sorrentino, die zichzelf de bijnaam The Confrontation heeft gegeven, is het niet de eerste keer dat zijn zoon hulp nodig heeft. Twee jaar geleden verbleef hij in een afkickkliniek in Florida. "Hij had echt hulp nodig", vertelt Frank aan de website metacafe.com.

Sorrentino laat in het midden met welke verslaving zijn zoon twee jaar geleden kampte. "Ik ben geen psychiater of verslavingsexpert en ik herkende de symptomen niet", vertelt The Confrontation. "Ik had nog niet door dat hij nog niet beter was. Ik heb er heel veel spijt van dat ik hem terug heb laten gaan naar New Jersey."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren