logo songteksten.net

Terugkeer S Club 7 lijkt aanstaande

(Novum) - De Britse popgroep S Club 7 is van plan een comeback te maken. Volgens verschillende Britse media hebben de bandleden een platencontract getekend en komen ze in de zomer weer bij elkaar.

De zevenkoppige band gaat een aantal optredens geven in het Verenigd Koninkrijk. Ook duikt S Club 7 de studio in om twee nieuwe albums op te nemen, schrijft de boulevardkrant Daily Mirror.

"S Club 7 wordt al jaren bestookt met aanbiedingen voor een comeback", zegt een ingewijde. "Na een aantal gesprekken hebben ze besloten er weer voor te gaan. Iedereen heeft er veel zin in en is bezig weer in vorm te komen."

Hannah Spearritt, Paul Cattermole, Jo O'Meara, Rachel Stevens, Tina Barrett, Jon Lee and Bradley McIntosh werden in 1999 bekend dankzij hun eigen BBC-serie Miami 7. In de daaropvolgende jaren scoorde de groep wereldwijde hits als Bring It All Back en S Club Party. Cattermole verliet de band in 2002 en een jaar later gaven ook de overige leden er de brui aan. Vier jaar geleden kwamen O'Meara, Cattermole en McIntosh weer bij elkaar als S Club 3.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren