logo songteksten.net

Ed Sheeran hekelt grote ego's

(Novum) - Ed Sheeran denkt dat artiesten beter geen arrogante houding kunnen hebben. "Je moet met mensen werken die je naar de top kunnen brengen. Dan kun je het je niet permitteren om een groot ego te hebben", zegt de Britse zanger tegen Novum Nieuws.

De 21-jarige Sheeran denkt dat het ook steeds moeilijker wordt om je verwaand te gedragen. "Het is tegenwoordig een stuk moeilijker om je persoonlijkheid te verbergen", gaat Sheeran verder.

"Fans leren je kennen door de dingen die je zegt op Twitter", zegt Sheeran. "Fans weten wie je bent en ze weten het als je een klootzak bent." Zelf zegt hij nog geen grote ego's te zijn tegengekomen. "Ik heb nog geen grote ego's ontmoet."

Sheeran denkt wel dat een artiest sterk in de schoenen moet staan om de top te bereiken. "Je moet niet stoppen tot je de top hebt bereikt." Dat heeft de zanger zelf naar eigen zeggen ook gedaan. "Ik wist op mijn vijftiende al wat ik wilde doen, dus stopte ik met school en nu heb ik een carrière." Sheeran heeft ook een nieuw doel voor ogen. "Ik wil doorbreken in de Verenigde Staten."

Ed Sheerans debuutalbum + kwam vorig jaar uit. Zijn hit The A Team haalde een tweede plek in de Single Top 100. Vorige maand won Sheeran twee Brit Awards, die voor beste Britse nieuwkomer en beste Britse soloartiest.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren