logo songteksten.net

Ray J wist niet dat Houston cocaïne gebruikte

(Novum/AP) - Ray J had geen idee dat zijn vriendin Whitney Houston weer cocaïne gebruikte. De geruchten dat de 31-jarige rapper haar liet gebruiken zijn complete onzin. Dat zegt zijn woordvoerder tegen de Amerikaanse entertainmentsite TMZ.

Ray J, die al enige tijd een knipperlichtrelatie met de zangeres had, wordt er door verschillende mensen van beschuldigd dat hij wist dat Houston weer drugs gebruikte. Ook wordt beweerd dat de rapper haar op de dag van haar dood cocaïne heeft gegeven.

Zijn woordvoerder zegt dat het onmogelijk is omdat hij niet bij haar was op de dag dat ze overleed. Whitney Houstons levenloze lichaam werd aangetroffen in een badkuip in Beverly Hills, terwijl Ray J in San Diego was.

Whitney Houston overleed 11 februari op 48-jarige leeftijd. Vrijdag maakte de lijkschouwer bekend de zangeres is verdronken als gevolg van hartproblemen en drugsgebruik.

In het lichaam van Houston werd cocaïne aangetroffen. Volgens de lijkschouwer was te zien dat de zangeres het witte poeder regelmatig gebruikte. Ook werden in haar lichaam marihuana en verschillende pijnstillers aangetroffen.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren