logo songteksten.net

Hans de Booij strikt Thaise dame

(Novum) - Hans de Booij is eindelijk gelukkig. De 53-jarige zanger, die in 1983 een hit scoorde met Annabel, heeft in Thailand de liefde van zijn leven gevonden. "Ik ben gelukkig geworden. Het is me eindelijk een keer gelukt."

De Booij vertrok drie jaar geleden naar Thailand om aan zijn comeback te werken. Daar ontmoette hij zijn twintig jaar jongere vriendin Chayanee Thiantip. De twee zijn van plan om komende maand in het huwelijksbootje te stappen.

"In april gaan we naar de monnik om voor Boeddha ons jawoord te geven. En dan is er natuurlijk groot feest in het dorp, zo'n zes uur rijden boven Bangkok, waar Chayanee opgegroeid is", aldus De Booij maandag.

Het enige wat De Booij nog te wensen heeft, is een hit. Hij zou er naar eigen zeggen zijn huidige droomleven zo voor opgeven. "Rob de Nijs is het toch ook gelukt om op latere leeftijd zijn carrière nieuw leven in te blazen. Ik zou het fijn vinden om ook nog een keer de mogelijkheid te krijgen om te laten zien wat ik nog kan."

De Booijs comeback Ik Hou Van Jou verschijnt deze week. Later dit jaar moet ook een nieuw album in de winkels liggen. Zijn laatste cd, Emocratie, stamt uit 2007.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren