logo songteksten.net

Diva's Paay, Brard en Simic brengen cd uit

(Novum) - Patricia Paay, Patty Brard en Tatjana Simic duiken binnenkort de studio in om een cd op te nemen. Het trio brengt het album later dit jaar uit onder de naam Diva's, schrijft het AD.

"De single, en in een later stadium het album, vormen de opmaat voor een groot, 'Toppersachtig' en avondvullend concert", vertelt Brard over de toekomstplannen van de Diva's. De samenwerking op het podium is een gevolg van de realityserie Diva's Draaien Door. In het programma, waarvan dit jaar een tweede seizoen komt, steken Brard, Paay en Simic hun handen uit de mouwen voor mensen die omkomen in het werk.

Ook denken de drie zangeressen al na over hun eerste single. Volgens Brard wordt het 'een Engelstalig liedje met hitpotentie, waarvan Patricia Paay een goed in het gehoor liggende Nederlandse bewerking maakte'.

Brard is blij dat ze dankzij de Diva's weer een 'welkome inkomstenbron' heeft. "Dat mijn contract bij SBS onlangs werd ontbonden, voel ik zeker in mijn portemonnee", aldus de 57-jarige presentatrice. "Net als ieder ander zonder vaste baan, moet ik even op de kleintjes letten. Maar zeker niet in het extreme."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren