logo songteksten.net

Rihanna ontkent romance met Ashton Kutcher

(Novum) - Rihanna zegt dat er niets gaande is tussen haar en Ashton Kutcher. "Ik ben vrijgezel", zegt de zangeres tijdens een persconferentie in Londen voor de film Battleship. De geruchten dat Rihanna en Kutcher het erg gezellig met elkaar hebben, doen al langer de ronde.

Tijdens de conferentie reageerde Rihanna geïrriteerd op de vraag over haar liefdesleven. "Deze vraag vind ik erg teleurstellend", snauwt de zangeres. "Ik ben gelukkig en ik ben vrijgezel, als dat is wat je wilt weten."

Eerder deze maand werd de 24-jarige zangeres gespot toen ze in de vroege uurtjes het huis van de Two and a Half Men-acteur verliet. Ook werd gefluisterd dat het paar al twee maanden een verhouding heeft. Ashton Kutchers huwelijk met Demi Moore liep vorig jaar november op de klippen, de twee waren sinds 2005 getrouwd.

Rihanna is vanaf 19 april te zien op het witte doek. Dan maakt ze haar acteerdebuut in de film Battleship. De zangeres speelt in de op het spel Zeeslag gebaseerde film een marineofficier. Naast Rihanna is ook Liam Neeson te zien.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren