logo songteksten.net

Brad en Angelina maximaal drie dagen zonder elkaar

(Novum) - Brad Pitt en Angelina Jolie kunnen niet meer dan drie dagen zonder elkaar. "We zijn nooit lange tijd weg, we plannen bezoekjes", vertelt Angelina in een interview met het Amerikaanse tijdschrift Parade.

"Brad en ik vinden het geweldig om bij elkaar te zijn. We hebben het echt nodig en vinden altijd een gaatje in de agenda's." Zo reisde Brad met hun zes kinderen af naar Italiƫ toen Angelina daar de film 'The Tourist' opnam. "De kinderen verbinden ons, maar we zijn niet enkel vanwege de kinderen bij elkaar."

Tussen hun filmopnamen door maken Brad en Angelina tijd voor het gezin. "Om te reizen, ervaringen op te doen en gewoon samen te zijn. Zolang onze kinderen gelukkige ouders hebben, is dat het mooiste wat we hen kunnen geven."

Zodra het gezin Jolie-Pitt een voet buiten de deur zet, zijn de paparazzi aanwezig. De actrice vertelt dat ze haar best doet de fotografen uit het leven van haar kroost te houden. "We zijn voorzichtig als we het huis verlaten en we negeren de bladen. Ze hebben er nu nog geen idee van. Als wij op ze blijven letten, redden ze zich wel."

Als Angelina over haar moeder praat, stromen de tranen over haar wangen. "Ze zette zichzelf nooit op de eerste plaats. Uiteindelijk was het moederschap haar grootste succes." Angelina's moeder stierf in 2007 aan de gevolgen van kanker. "Ze zei dat ze niets gemist had in haar leven, behalve het opgroeien van haar kleinkinderen."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren