logo songteksten.net

Cameron Diaz is andere vrouw na dood vader

(Novum) - Cameron Diaz is veranderd door de plotselinge dood van haar vader. Emilio Diaz overleed twee jaar geleden aan een longontsteking. "Ik ben er een ander persoon door geworden", zegt de 37-jarige actrice in een interview met Harpers Bazaar.

"Voor mijn familie was het heel heftig, het was zo'n schok", herinnert Cameron zich. "Zijn dood heeft me gereorganiseerd tot een heel ander persoon. Ik heb veel geleerd, vooral dat je sommige dingen niet kunt veranderen."

De dood van haar vader zorgde er ook voor dat Cameron anders naar mannen kijkt. Ze rekende af met de foute heren in haar leven. "Wie valt er niet voor een foute man? Totdat je je realiseert dat ze niet goed voor je zijn. Ik ben er in ieder geval klaar mee."

Geruchten over een relatie tussen Cameron en honkballer Alex 'A-Rod' Rodriguez doen al maanden de ronde. De blondine houdt haar lippen stijf op elkaar als het over de speler van de New York Yankees gaat. Wel onthult ze dat ze tegenwoordig voor een ander honkbalteam juicht. "Ik ben opgegroeid met de Los Angeles Dodgers, maar nu ben ik fan van de Yankees."

Cameron wil zich niet meer druk maken om de paparazzi, die haar onder meer vlak bij Rodriguez' appartement fotografeerden. "Je wordt er immuun voor. Ik ga me er niet meer druk om maken. Ik leef mijn leven en weet wie ik ben, wat ik doe en met wie ik het doe."

De blondine maakt zich ook niet langer druk over haar uiterlijk, hoewel ze wel vijf dagen per week in de sportschool te vinden is. "Ik voel me nu veel aantrekkelijker dan vroeger", vertelt de 37-jarige. "Ik waardeer mijn huid, mijn rimpels en alles wat bij ouder worden hoort. Je kunt het toch niet tegenhouden. De enige manier om het te stoppen is door dood te gaan, maar dat is niet zo'n geweldig alternatief."

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren