logo songteksten.net

Don Diablo en Automatic Sam op Zwarte Cross

Dj Don Diablo komt naar muziekfestival Zwarte Cross. Ook Automatic Sam, het Italiaanse The Cyborgs en de Amerikaanse Ben Prestage treden op tijdens het muziek- en crossfestival, heeft de organisatie vrijdag onthuld.

De organisatie heeft twee extra themaweides aan het programma toegevoegd. Naast onder meer een reggaeweide en een metalweide zijn er nu ook De Dansvloer en The Bayou. Don Diablo staat op De Dansvloer en op The Bayou staan naast Automatic Sam, The Cyborgs en Ben Prestage ook Boo Boo Davis, Eli Paperboy Reed.

Het Amerikaanse North Mississippi All Stars, waar de gitarist van Black Crowes in speelt, komt ook naar de nieuwe Bayou-weide. Ook de Spaanse band The Excitements en bluesmuzikant Boo Boo Davis staan op het nieuwe podium.

Op het festival, dat plaatsvindt op 20, 21 en 22 juli, treden verschillende nationale en internationale bands op. Eerder werden al Di-rect, Within Temptation en Chef'Special aan de line-up toegevoegd. Op buitenlands gebied werden onder anderen Kaiser Chiefs, Ill NiƱo en Beth Hart bevestigd.

Je hebt cookies uitgeschakeld en kunt om die reden niet reageren